Bine ați venit în Librăria Sigma!

Comenzi: 021/2434240 | Program: Luni - Vineri 8-16

Back to Top

coperta Armonia numerelor. Culegere de probleme (cl. a IV-a) 573

Armonia numerelor. Culegere de probleme +CD (sem I+sem II) (cl. a IV-a)

Disponibilitate: pentru detalii 021.243.4240

72,00 Lei

Fii primul care scrie o recenzie la acest produs.

Detalii

Foarte multe persoane au traversat copilaria, adolescenta si, mai tarziu, viata adulta, cu un sentiment al esecului fata de matematica. Acest sentiment se construieste de multe ori, fara sa ne dam seama, in scoala primara. Tehnici de invatare organizate nepotrivit au generat concluzia ca unii pot, iar altii nu pot sa rezolve probleme complexe. In realitate, toti pot, daca metoda este adecvata. Exercitiile de fixare demonstreaza tocmai acest lucru. Construite astfel incat fiecare element component al unei notiuni este bine ancorat in relatia cu celelalte, ele permit copiilor sa avanseze in ritmul lor propriu. Desi multe exercitii ascund sarcini de invatare complexe, modul de prezentare face ca elevii sa lucreze cu placere si concentrare. Parcurgerea sistematica a acestor lucrari a aratat ca pana si elevi cu rezultate modeste au avansat in intelegerea profunda a conceptelor, devenind ulterior performanti.
”Cercul Campionilor” cuprinde exercitii si probleme care ajuta la verificarea cunostintelor acumultate la fiecare lectie parcursa.
Cartile pot fi utilizate in scoala, la recomandarea invatatorului, sau acasa, la sugestia parintilor. Experienta a aratat ca elevii lucreaza cu placere, iar elementele de sprijin incluse pe fiecare pagina, permit ca acestia sa se poata descurca si avansa singuri, fara sprijin exterior. Ca urmare, invatatorul poate pune aceste carti la dispozitia unor elevi din clasa, in timp ce se lucreaza diferentiat. Pe de alta parte, folosind aceste carti, parintii pot ocupa timpul copilului intr-un mod atractiv si util.

Informaţii adiţionale

Cod produs: 559
Autori: Mihaela Singer
Editura: Sigma
ISBN Nu
Ciclu: Primar
Clasa: Clasa a IV-a
Materie: Matematică
An: 2006
Ediţia: 1
Carte tip: Nu
Nr. pagini: 240
Dimensiune copertă: Nu
Copertă: Nu

Scrie o recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie comentarii. Te rugăm, autentifică-te sau înregistrează-te

Feedback