Elevi, părinţi sau profesori, cu toţii numărăm zilele până la cea mai așteptată şi mai frumoasă vacanţă: cea de vară! La fel şi Mat, Ema, Tică, prietenii de la şcoală ai copiilor dumneavoastră, ne-au şoptit că ard de nerăbdare să se distreze împreună.

Pentru că şi noi, cei de la  Sigma, numărăm zilele până la vacanța de vară, am pregătit o colecţie de caiete cu exerciţii integrate pe care o recomandăm cu multă căldură tuturor elevilor şi învăţătorilor din ciclul primar.

Caietele fac parte din colecţia cu care v-am obişnuit deja, “Mat, Ema şi Tică” şi vă garantează aceeaşi calitate a subiectelor şi temelor oferite.

 

Aceasta se adresează elevilor din ciclul primar, respectiv clasele 0-IV. Cu o grafică pe gustul celor mici, caietele îmbină cunoaşterea cu distracţia şi oferă sprijin în consolidarea noţiunilor de peste an.

În paginile lor veţi găsi exerciţii de comunicare, matematică, dezvoltare personală şi arte vizuale.

Pentru profesori caietele cu activităţi integrate oferă suport în recapitularea cunoştinţelor şi aduc un plus de culoare şi bună dispoziţie orelor de la începutul anului şcolar.

La finalul aventurii, iscusinţa şi priceperea şcolarilor vor fi răsplătite cu câte o diplomă, de către Mat, Ema şi Tică!

  Mat, Ema, Tică şi eu în vacanţă. Caiet cu activităţi integrate pentru clasa pregătitoare


Caietul, prin cerinţele lui, demonstrează copilului că toate cunoştinţele acumulate trebuie folosite precum ingredientele unei prăjituri. Separat, acestea nu înseamnă nimic, însă prin mixarea lor, imaginea obținută este nouă, plină de savoare și ne umple sufletele de bucurie. 

Mat, Ema, Tică şi eu în vacanţă. Caiet cu activităţi integrate pentru clasa I


Copilul este pus în faţa unor contexte multiple, a unor situaţii problemă, este obligat să descopere, nu să memoreze totul, bazându-se pe conexiunea de idei. Cerințele fac apel la informații din explorarea mediului înconjurător, dezvoltarea personală sau artele vizuale cu scopul de a-i arăta elevului că noțiunile învățate la școală se îmbină armonios și își găsesc aplicabilitatea în viața de zi cu zi.

 

 

 

Mat, Ema, Tică şi eu în vacanţă. Caiet cu activităţi integrate pentru clasa a II-a

 

Temele-umbrelă sub care s-au adunat activităţile de lucru sunt familiare copiilor, accesibile, interesante. Cerinţele sunt legate de viaţa reală, matematica e aplicată în cotidian, astfel încât copilul să înţeleagă la ce foloseşte şi să trateze cu mai mult interes acest domeniu.


 

Mat, Ema, Tică şi eu în vacanţă. Caiet cu activităţi integrate pentru clasa a III-a


Alături de elevi, în această călătorie de vacanţă, se vor afla trei prieteni – Mat, Ema şi Tică – care, acolo unde este necesar, vor participa la rezolvarea exerciţiilor propuse şi vor avea scris fiecare rezultatul obţinut. Copilul va putea completa şi el cu rezultatul său şi va putea observa dacă este asemănător cu vreunul din cele obţinute de Mat,Ema sau Tică.

 
 


 Mat, Ema, Tică şi eu în vacanţă . Caiet cu activităţi integrate pentru clasa a IV-a

 

Editura Sigma vă propune pentru clasa a IV-a un caiet de vacanţă, realizat în concordanţă cu programele şcolare aprobate. Cu o grafică pe gustul celor mici, caietele îmbină cunoaşterea cu distracţia şi oferă sprijin în consolidarea noţiunilor de peste an.