Bine ați venit în Librăria Sigma!

Comenzi: 021.2434014 | Program: Luni - Vineri 8-16

Back to Top

coperta-insemnari-zilnice-povesti-regina-maria-1120

Regina Maria a Romaniei. Însemnări zilnice. Poveşti

Disponibilitate: pentru detalii 021.243.4240

9,00 Lei

Fii primul care scrie o recenzie la acest produs.

Scurtă prezentare

Lucrarea conţine texte ale Reginei Maria: Însemnări zilnice – anul 1919, Poveşti: Insula Şerpilor, Sămânţa Înţelepciunii, Poveste de Crăciun. Lucrarea este recomandată atât elevilor de gimnaziu şi liceu, cât şi profesorilor, lectura acestor texte fiind plăcută şi foarte utilă.

Detalii

Regina Maria este o personalitate remarcabilă în istoria României prin contribuţia importantă pe care a avut-o, alături de regele Ferdinand, la evenimentele din timpul Primului Război Mondial şi de după acesta. A fost, de asemenea, scriitoare, pictoriţă talentată şi protectoare a artiştilor, membră a Academiei de Belle-Arte din Paris.

În seria cărţilor dedicate autorilor români, Editura Sigma vă propune o ediţie aniversară (75 de ani de la trecerea în nefiinţă) care conţine texte ale Reginei Maria: Însemnări zilnice – anul 1919, Poveşti: Insula Şerpilor, Sămânţa Înţelepciunii, Poveste de Crăciun. Lucrarea este recomandată atât elevilor de gimnaziu şi liceu, cât şi profesorilor, lectura acestor texte fiind plăcută şi foarte utilă.

„Odată am fost străină pentru aceşti oameni; acum sunt de-a lor şi, deoarece vin de atât de departe, am fost prin acest lucru mai în măsură de a le vedea calităţile şi defectele.“

Informaţii adiţionale

Cod produs: 1120
Autori: Regina Maria a României
Editura: Sigma
ISBN Indisponibil
Ciclu: Liceu
Clasa: Clasa a V-a, Clasa a VI-a, Clasa a VII-a, Clasa a VIII-a, Clasa a IX-a, Clasa a X-a, Clasa a XI-a, Clasa a XII-a (a XIII-a)
Materie: Limba română, Istorie
An: 2014
Ediţia: 1
Carte tip: Altele
Nr. pagini: 104
Dimensiune copertă: 145mm x 205mm
Copertă: Hârtie cartonată

Scrie o recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie comentarii. Te rugăm, autentifică-te sau înregistrează-te

Feedback