Bine ați venit în Librăria Sigma!

Comenzi: 021.2434014 | Program: Luni - Vineri 8-16

Back to Top

Sociologia copilăriei

Sociologia copilăriei

Disponibilitate: pentru detalii 021.243.4014

20,00 Lei

Fii primul care scrie o recenzie la acest produs.

Scurtă prezentare

O puteți achiziționa de la Librăria Sigma, din Str. Luigi Cazzavillan nr. 12, Sector 1, București

Detalii

Lucrarea încearcă să studieze copilăria, un lucru minunat, acest studiu putând duce la descoperirea unor adevăruri științifice despre dezvoltarea ființelor umane.

Încă din momentul venirii pe lume, universul copilului este format de cel puțin două personaje, fiecare cu rolul său, dar care, împreună, îndeplinesc toate funcțiile familiale (biologică, afectivă, socială, instrumentală, de control, de loisi etc.). Deoarece funcțiile se împart între cei doi părinți (funcția instrumentală este legată mai mult de tată, iar cea afectivă mai mult de mamă), copiii se pot identifica cu unul dintre părinți (băieții se vor identifica cu tații, iar fetele cu mamele). Această identitate este afectată când unul dintre părinți lipsesc.

Socializarea din pruncie (prima etapă a copilăriei) și din fragedă copilărie determină modul în care adultul de mai târziu va relaționa cu semenii săi. Deci, socializarea copilului este o perioadă extrem de importantă în viața omului.

În final sunt aduse în atenția cititorului diferite cazuri interesante și mediatizate ale unor situații critice pentru copii, dar și programe educaționale și culturale prin intermediul cărora societatea încearcă să rezolve diferite probleme de acest fel.

Informaţii adiţionale

Cod produs: Sociologia copilariei
Autori: Emilian M. Dobrescu
Editura: Sigma
ISBN Nu
Ciclu: Nu
Clasa: Nu
Materie: Nu
An: 2017
Ediţia: 1
Carte tip: Altele
Nr. pagini: 264
Dimensiune copertă: 145mm x 205mm
Copertă: Hârtie cartonată

Scrie o recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie comentarii. Te rugăm, autentifică-te sau înregistrează-te

Feedback